Een uur, een dag, een week of een jaar.

Fleetondemand werkt samen met elke globale & lokale autoverhuurfirma. Onze service en technologie verbinden quasi alle aanbieders van autoverhuur, bestelwagenverhuur, gespecialiseerde voertuigen en autodelen tot één uniforme verhuurservice voor bedrijven van elke omvang.

External image

Sectoren

Fleetondemand Vehicle Hire heeft toegang tot meer voertuigen, meer locaties en meer keuze dan eender welke andere leverancier van bedrijfsvoertuigen. We zijn gespecialiseerd in een breed scala van bedrijfstakken waar we innoveren door middel van de beste technologieën en ons ervaren serviceteam dat is toegewijd om uw bedrijf op elk niveau te ondersteunen.

Nutsvoorzieningen
Publieke sector
Logistiek
Retail
Technologie
Bouw
Reissector
Olie & gas

Hoe doen we het in de markt?

Fleetondemand heeft verschillende service- en technologie-innovaties op de markt gebracht in de gehele autoverhuursector. We blijven verdere innovatie stimuleren door de ontwikkeling van marktleidende technologieën, bredere mobiliteitsmogelijkheden en passie voor dienstverlening. Hier hebben we verschillende unieke kenmerken geïdentificeerd die we voor onze klanten hebben aangetoond, die allemaal deel uitmaken van ons standaardaanbod.

Fleetondemand-voertuigverhuurAutohuur brakLeasemaatschappijen
Auto's
Commerciële voertuigen
Specialistische voertuigen
Autodelen
Taxi
Chauffeur
Reisplanner
Eigen desktoptechnologie
Native mobiele applicatie
Alle leveranciers geïntegreerd
Wereldwijde integraties
Service Delivery Center
SLA-gedreven services
Configureerbare tools voor huurbeleid
Bedrijfsintelligentie
Factureringsvalidatie-engine
Schadebeheerplatform
Mobiliteitsplatform

Dienstverlening

De machinekamer van onze autoverhuurdienst wordt gevormd door onze medewerkers. Elke klant heeft toegang tot een persoonlijke accountmanager en ons serviceleveringscentrum, dat beschikbaar is voor alle behoeften van onze klanten, van reserveringen met één oproep en service tot financiering. Ons team heeft jarenlange ervaring in de verhuur van bedrijfsvoertuigen en we richten ons sterk op klantensucces met behulp van onze toonaangevende technologie. We investeren zwaar in onze callcenterinfrastructuur, wat een naadloze interactie met onze klanten mogelijk maakt.

Managing Partner

Het wagenparkbeheerplatform van Fleetondemand is de #1 in de Britse markt. Naast onze direct-to-market autohuurdiensten bieden we ook oplossingen voor veel van 's werelds toonaangevende autoverhuurbedrijven. Van leasemaatschappijen, reisbedrijven tot wagenparkbeheerbedrijven - ons bedrijf kan white label-oplossingen leveren voor elke klant. We doen dit door onze bestaande technologieën te implementeren of door met klanten samen te werken om een volledig uitbestede merkoplossing te ontwikkelen. Neem contact met ons op om erachter te komen hoe u uw autoverhuuraanbod kunt versnellen met behulp van onze oplossingen voor managing partners.

Leveranciers

Fleetondemand heeft een ongelooflijke staat van dienst op vlak van de toeleveringsketen voor autoverhuur in het VK en de hele wereld. Ons autoverhuurbedrijf heeft een ongeëvenaarde samenwerking met duizenden leveranciers en we bieden hen toegang tot een waardevol en groeiend portfolio van zakelijke klanten. We werken alleen met de beste en voorzien voertuigen & locaties die ongeëvenaard zijn. Met behulp van onze toonaangevende mobiliteitstechnologie werken we in harmonie met onze leveranciers om SLA-gestuurde autoverhuurdiensten wereldwijd aan onze klanten te leveren. Voor onze klanten betekent dit een toonaangevende autoverhuurservice die innoveert en voortdurend evolueert. Als u een van onze waardevolle partners wilt worden, neem dan contact met ons op. We horen graag van u.

Top