Fleetondemand lanceert Mobilleo

Technologieprovider Fleetondemand heeft Mobilleo gelanceerd, een primeur in zijn soort als Mobility as a Service-platform voor bedrijven. Het platform zal gepresenteerd worden tijdens de Travel Technology Europe 2016-beurs (onderdeel van de Business Travel Show) op 24 en 25 februari in Olympia Londen.

Mobilleo is het resultaat van 18 maanden onderzoek & ontwikkeling en biedt een mobiele oplossing die elk personeelslid van een bedrijf kan gebruiken. De kern van de technologie wordt gevormd door een 6-way discovery engine die steunt op een end-to-end zoek-, boek- en betaalflow. De unieke functionaliteit stelt gebruikers in staat om meerdere opties te beoordelen voor elke werkgerelateerde reis, of dat nu pendelen met de auto is of een conventionele internationale zakenreis. De focus ligt op het ontdekken van alle mogelijkheden in combinatie met bedrijfswagenopties, gebruik en totale levenskosten, en dit drijft de totale kosten voor de mobiliteit van de organisatie naar beneden. Andere beschikbare functies zijn onder meer beleidsbeheer, brandstof & voorspelde onkostentools, lokale gidsen en sociale integraties om tips met collega’s te delen.

CEO van Fleetondemand Justin Whitston verklaarde:

“Reizen kunnen op 6 manieren tot stand komen door gebruik te maken van onze end-to-end zoekfunctionaliteit, door kalenderintegratie, e-mail, on-demand boeken, handmatige boeking of op basis van voorkeur. Door gebruik te maken van meerdere gegevensbronnen, gebruikersvoorkeuren en machine learning, zal onze technologie in de loop van de tijd een datarijke beoordeling kunnen maken van de beste vormen van transport waar alle werknemers van kunnen profiteren. Uiteindelijk is het doel om de kosten te verlagen en de voordelen voor alle werknemers te vergroten – en dus niet alleen voor de chauffeur van een bedrijfswagen of zakenreiziger. Ons platform stimuleert vertrouwen en een open boekingscultuur terwijl we werken binnen de echte mobiliteitsdoelstellingen van een bedrijf. We willen hen met onze technologie begeleiden in de kunst van het mogelijke in deze opkomende markt.”

Fleetondemand, gevestigd in Leeds en Saltaire in het VK, geeft vorm aan de toekomst van zakelijke mobiliteitstechnologie dankzij voortdurende innovatie, waardoor het eenvoudiger en kosteneffectiever dan ooit wordt om zakenmensen in beweging te houden. Van ons marktleidende platform voor vloot- en autohuur tot onze mobiliteitsoplossingen voor personeel: onze technologie wordt gebruikt en vertrouwd door vele toonaangevende automotive dienstverleners en bedrijven.

Meld u aan voor meer informatie op onze nieuwe website www.mobilleo.com

Top