Fleetondemand op tweede plaats in de top 100 snelst groeiende noordelijke technologiebedrijven

Fleetondemand heeft de 2de plaats behaald in de Northern Tech Awards Top 100 snelst groeiende technologiebedrijven in 2020.

De zevende jaarlijkse prijsuitreiking werd live online georganiseerd op 27 mei door het toonaangevende consulting- en investeringsbedrijf GP Bullhound voor honderden ondernemers, investeerders en bedrijfsleiders uit de wereldwijde tech-gemeenschap.

Het evenement, dat gepresenteerd werd door Edie Lush, internationale technologiejournaliste, auteur en MC, vierde de snelst groeiende en meest veelbelovende technologiebedrijven in het noorden van Engeland en Schotland, op basis van hun omzetgroei tussen 2017 en 2019.

Fleetondemand, dat opereert vanuit het hoofdkantoor in Saltaire, West Yorkshire met een afzonderlijk technisch ontwikkelingscentrum in het centrum van Leeds, werd erkend voor het behalen van een indrukwekkend groeipercentage van 129% in de afgelopen drie jaar.

Hugh Campbell, Managing Partner bij GP Bullhound, en gastheer bij de awards merkte op: “De hoge kwaliteit en kwantiteit van de deelnemers aan deze awards laten zien hoe levendig de noordelijke technologiesector is, ongeacht wie uiteindelijk wint in elke categorie. De bloeiende noordelijke technologiesector is nu goed ingeburgerd, en technologiebedrijven vormen een steeds belangrijker onderdeel van de mix van bedrijven in onze steden en dorpen.”

De prijzen toonden aan dat de softwaresector, die grotendeels focust op bedrijfssoftware, 28 bedrijven in de top 100 heeft. De softwaresector heeft bovendien het hoogste aantal bedrijven in de top 10 met vier (waarvan drie in de top 5), wat er nogmaals op duidt dat veel van de snelst groeiende bedrijven in de regio softwarefirma’s zijn.

Justin Whitston, oprichter en CEO van Fleetondemand: “We zijn verheugd dat we het op één na snelst groeiende technologiebedrijf in het noorden van Engeland en Schotland zijn. Het is een opmerkelijke prestatie om naast zoveel bloeiende en innovatieve technologiebedrijven te worden erkend in de top 100 van dit jaar.”

“Het getuigt ook van al het harde werk en de toewijding van het team hier bij Fleetondemand en de voortdurende steun die we ontvangen van onze trouwe klanten om de voortdurende groei en het succes van het bedrijf te verzekeren.”

“De volgende fase van onze ambitieuze groeistrategie omvat de lancering van onze MaaS- en autohuurtechnologieplatforms later dit jaar op de Europese markt. Deze uitbreiding zal de weg vrijmaken voor Fleetondemand om het hart te vormen van de nood naar geconnecteerde mobiliteit op wereldwijde schaal.”

Top