SHB Vehicle Hire kiest voor het autoverhuurplatform van Fleetondemand

SHB Vehicle Hire heeft het autoverhuurplatform van Fleetondemand in haar systeem geïntegreerd. De oplossing heeft geleid tot een volledig nieuwe klantervaring en verbetert de controle, interactie en afhandeling van gegevens. Naast de huurboekingen zijn waarschuwingen en SMR-boekingen (service, onderhoud en reparatie) een integraal onderdeel geworden van de frontendoplossing met een naadloze two-way-integratie in het backofficesysteem van SHB.

Nicky Simpson, commercieel directeur bij SHB zei:

“We hebben de markt verkent voor oplossingen die de ervaring van onze klanten online en via mobiele apparaten kunnen veranderen. Fleetondemand viel op doordat ze een oplossing op maat bieden en door hun grote ervaring met systeemintegratie. Het nieuwe gestroomlijnde systeem biedt onze klanten tal van mogelijkheden en interactieve functies, van het boeken van diensten tot het online melden van serviceproblemen.

De eenvoudig te gebruiken interface bestaat uit pictogrammen die onze klanten door verschillende activiteiten leiden, waar ze rapporten kunnen opvragen, de termijnen kunnen controleren en boekingen kunnen doen. Het resultaat is dat reserveringen in realtime naar de klant stromen dankzij de oplossing van Fleetondemand, met extra functionaliteit voor incidentbeheer en serviceboekingen.”

Op dit moment telt het FOD-verhuurplatform in totaal 259 leveranciers, waarvan er 38 gebruiken maken van de SUI (Supplier User Interface) en 6 van Direct Connect. We werken nauw samen met alle leveranciers om integratieverbeteringen te stimuleren, wat de algehele ervaring en efficiëntie van alle operators verbetert. Onthoud daarnaast dat we ook realtime toegang hebben tot het Supplier Genie-netwerk via Prohire.

Ten slotte willen we al onze nieuwe operators van harte welkom heten in de FOD-gemeenschap: SHB Vehicle Hire, Pendragon Vehicle Management, Alliance Rental, CTS Fleet en Castle Vehicle Leasing Rentals.

Top