Bekroonde consumentvriendelijke technologie voor het huren van bedrijfswagens

Ons gepatenteerde platform verbetert de autoverhuurervaring voor alle stakeholders. Van de mogelijkheid om in een fractie van een seconde te boeken tot facturen valideren en krachtige analyses - elk aspect van onze marktleidende technologie en diensten wordt mogelijk gemaakt met het oog op onze klantervaring.

External image

Geïntegreerde mobiliteit

Fleetondemand is het enige bedrijf dat een volledige suite van bredere mobiliteits- en transportmogelijkheden heeft geïntegreerd in haar autoverhuurdiensten. We worden aangedreven door Mobilleo, het meest geavanceerde mobiliteitsplatform op de markt, dat de op maat gemaakte integratie van verschillende diensten mogelijk maakt, waaronder autodelen, taxiboekingen, private chauffeurs, treinen en een hele reeks andere aanbieders van openbaar vervoer. Klanten kunnen hun autoverhuur zelfs consolideren met hun bestaande poolvloot. De opties kunnen binnen enkele minuten naadloos worden geconfigureerd en volledig worden aangepast aan uw specifieke mobiliteitsdoelstellingen.

Autoverhuur
Autoverhuur
Taxi
Taxi
Elektrische voertuigen
Elektrische voertuigen
Chauffeur
Chauffeur
Car Club
Car Club
Treinen
Treinen
Auto delen
Auto delen
Bus
Bus

Reisplanner

De Fleetondemand-reisplanner wordt aangedreven door onze Mobilleo smart mobility-engine en stelt particulieren & chauffeurs in staat om naast het huren van voertuigen andere transportmogelijkheden te beoordelen. U kunt de kosten vergelijken & op de ritafstand gebaseerde regels instellen die de totale kosten verlagen. Onze technologie identificeert ook kansen om huurwagens te delen binnen uw werknemersbestand, waardoor u minder voertuigen tegelijkertijd hoeft te huren.

Appset image

Mobility as a Service

Mobilleo is Fleetondemand's toonaangevende Mobility as a Service-platform (MaaS) dat onze eigen autoverhuurdiensten integreert met alle andere vormen van reizen in één desktop- en smartphoneapplicatie. Met Mobilleo kunnen gebruikers hun reis op één plek plannen, boeken en betalen. Het is een enorm schaalbaar platform en een service dat geen enkel ander autoverhuurbedrijf aanbiedt.

Appset image
External image

Welkom op het mobiliteitsbuigpunt

AppstoreGoogleplayDesktop * Vereist iOS 10.3 of hoger
Top